Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Dec 2014 | 3174 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la Madi!A iesit o ciobita delicioasa

 

INGREDIENTE

Pentru ciorba:

  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 borcan de fasole pastai
  • 200 ml smantana
  • 200 ml zeama de varza
  • 2 linguri bulion
  • vegeta,piper,tarhon
  • patrunjel proaspat

Pentru perisoare:

  • 1 ou
  • 1/2 tava carne tocata de porc si vita
  • 1/2 legatura marar
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa mica alba
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza:

Ardeiul gras se taie cuburi,mocovul se da pe razatoarea mare,iar ceapa se toaca marunt,se pun la calit in ulei de masline,dupa care se pun la fiert in oala de ciorba.

Se prepara perisoarele cu toate ingredientele,se amesteca bine,se umezesc palmele si se formeaza perisoarele,adaugandu-se in oala peste legume.

Dupa ce sunt aproape fierte legumele si perisoarele,se adauga cartofii taiati cuburi.

Dupa 10 minute se adauga mazarea,fasolea pastai,dovlecelul taiat cuburi si zeama de varza si condimentele.

Cand e totul gata se amesteca smantana si bulionul cu zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna in ciorba.

Se pune patrunjel proaspat.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

T I M E A 1

09.12.2014, 14:34

roxana_simona 1

10.12.2014, 14:33

marcela1979 1

11.12.2014, 01:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc si legume