Ciorba de porc cu zeama de varza

de BuniMaria in Ciorbe, 27 Dec 2009 | 19426 vizualizari

 

Ciorbita de Craciun facuta din carne de porc cu zeama de varza

 

INGREDIENTE

  • sir de porc taiat bucati
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o telina medie
  • 2 ardei grasi
  • 250 gr suc de rosii
  • patrunjel verde
  • fidea
  • 1 litru zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba!


Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in momentul in care fierbe se formeaza o spuma care trebuie aruncata). Se lasa circa 30 de minute la fiert. Apoi se adauga zarzavatul, care in prealabil se spala zarzavatul si se taie marunt.


Se lasa in continuare pe foc mediu. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza, fideaua si sucul de rosii. Se mai da in clocot de citeva ori, se adauga patrunjelul verde tocat marunt si ciorbita e gata.

 

TIPS-URI

1

dupa preferinta, la final se bate un ou separat intr-un castronel si se adauga in ciorba, amestecind

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bunica 1

28.12.2009, 15:23

La cati musafiri a avut BuniMaria crezi ca a mai ramas ceva ? Dar daca dai o fuga la Piatra Neamt iti pregateste.

Teo 1

02.01.2010, 20:54

''sirul''de porc da o ciorba....buna ,rau!

Cris2711 1

05.11.2011, 00:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Pomana Porcului