Ciorba de porc cu zeama de varza

de BuniMaria in Ciorbe, 27 Dec 2009 | 19220 vizualizari

 

Ciorbita de Craciun facuta din carne de porc cu zeama de varza

 

INGREDIENTE

  • sir de porc taiat bucati
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o telina medie
  • 2 ardei grasi
  • 250 gr suc de rosii
  • patrunjel verde
  • fidea
  • 1 litru zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba!

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in momentul in care fierbe se formeaza o spuma care trebuie aruncata). Se lasa circa 30 de minute la fiert. Apoi se adauga zarzavatul, care in prealabil se spala zarzavatul si se taie marunt.

Se lasa in continuare pe foc mediu. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza, fideaua si sucul de rosii. Se mai da in clocot de citeva ori, se adauga patrunjelul verde tocat marunt si ciorbita e gata.

 

TIPS-URI

1

dupa preferinta, la final se bate un ou separat intr-un castronel si se adauga in ciorba, amestecind

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bunica 1

28.12.2009, 15:23

La cati musafiri a avut BuniMaria crezi ca a mai ramas ceva ? Dar daca dai o fuga la Piatra Neamt iti pregateste.

Teo 1

02.01.2010, 20:54

''sirul''de porc da o ciorba....buna ,rau!

Cris2711 1

05.11.2011, 00:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Trandafiri cu miere si scortisoara

de oanapl 5

Trandafiri cu...

ieri la 23:14

Tocanita de ciuperci

de oanapl 5

Tocanita de...

ieri la 23:10

Chiftele cu soia

de Rocsi 9

Chiftele cu soia

ieri la 20:32