Ciorba de porc cu zeama de varza

de BuniMaria in Ciorbe, 27 Dec 2009 | 20579 vizualizari

 

Ciorbita de Craciun facuta din carne de porc cu zeama de varza

 

INGREDIENTE

  • sir de porc taiat bucati
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o telina medie
  • 2 ardei grasi
  • 250 gr suc de rosii
  • patrunjel verde
  • fidea
  • 1 litru zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba!


Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in momentul in care fierbe se formeaza o spuma care trebuie aruncata). Se lasa circa 30 de minute la fiert. Apoi se adauga zarzavatul, care in prealabil se spala zarzavatul si se taie marunt.


Se lasa in continuare pe foc mediu. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza, fideaua si sucul de rosii. Se mai da in clocot de citeva ori, se adauga patrunjelul verde tocat marunt si ciorbita e gata.

 

TIPS-URI

1

dupa preferinta, la final se bate un ou separat intr-un castronel si se adauga in ciorba, amestecind

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

28.12.2009, 15:23

La cati musafiri a avut BuniMaria crezi ca a mai ramas ceva ? Dar daca dai o fuga la Piatra Neamt iti pregateste.

Teo 1

02.01.2010, 20:54

''sirul''de porc da o ciorba....buna ,rau!

Cris2711 1

05.11.2011, 00:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata