Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 29 Ian 2011 | 4695 vizualizari

 

foarte buna pentru gretosi :))

 

INGREDIENTE

  • un os de porc ( osul de la pulpa cu mai multicica carne pe el)
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • ardei verde/rosu
  • tocana de legume
  • patrunjel
  • zeama de varza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa:

Spargem osul in bucati mai mici cu o toporisca, il spalam bine si punem bucatile la fiert in apa rece cu sare.


Spumam de cate ori este nevoie.


Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si lasam sa fiarba impreuna.


Dupa ce au fiert si legumele punem taiteii de casa si lasam sa fiarba si acestia.


La sfarsit punem zeama de varza dupa gustul fiecaruia si lasam sa mai dea unu', doua clocote.


Potrivim gustul de sare si piepr si asezonam cu patrunjel ( ar fi mers mult mai bine leustean, dar n-am avut)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:08

bunaaa

elena1988 1

30.01.2011, 09:16

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2011, 19:16

multumesc fetelor, gabitzo cum de nu m-am gandit io la tine, ca doar stai aci peste strada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu afumatura si tarhon