Ciorba de porc usoara

de LUK in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 7853 vizualizari

 

Adica simplu de facut..

 

INGREDIENTE

  • o punga de legume congelate pentru supa(450gr-Dujardin)
  • 300-400gr pulpa de porc
  • o lingura de bulion
  • sare,vegeta dupa gust
  • otet de pe tarhon(sau otet simplu) dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc usoara:

 Carnea se taie cubulete si se pune la fiert la foc mic in apa cu sare si vegeta,spumam daca este nevoie.Dupa ce a fiert 40 min adaugam bulionul si legumele congelate.Mai lasam sa fiarba cu legumele 20min si adaugam otetul de pe tarhon..lasam sa dea 2-3 clocote si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc usoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

12.01.2011, 23:56

Da..asa e sunt multi turci in Germania..nu stiu ce s azic..eu am vazut niste hoteluri super in Lara..Belek...statiunile mai frumoase..sunt si mai scumpe ce i drept dar daca iti permiti merita...mai ales cele din lantul Papillon..eh ma duc la somn ca am mai avut de postat o reteta..am facut niste placintele cu varza ca de cand intru peBucataras poftesc mai rau ca o gravida..si cica eram la cura de slabire..vorba vine.. noapte buna..pupici

Cris2711 1

12.01.2011, 23:59

noapte buna sibianca frumoasa

zaharia_mihaela2005 1

13.01.2011, 00:11

simpla si gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui cu smantana