Ciorba de post cu cartofi noi

de Valclaudia in Ciorbe, 13 Aug 2017 | 718 vizualizari

 

m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu mereu pun legumele putin la sotat atunci cand prepar ciorba, am respectat in mare parte reteta Oanei, careia ii multumesc! :)
 

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1/2 telina mica
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 2 rosii mari de casa trecute prin robot
  • 1 lingurita bors magic din comert
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • leustean verde dupa gust
  • cca 2 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu cartofi noi:

Curatam si spalam legumele sub jet de apa rece.


Ceapa se toaca marunt si se pune la sotat in ulei, alaturi de morcovii taiati rondele, telina taiata cubulete si de ardeii taiati fasii.


Adaugam apa plata, foile de dafin, cartofii si lasam sa fiarba la foc mediu, pana patrunde usor furculita in morcovi si cartofi.


Adaugam rosiile trecute prin robot si lingurita de bors magic.


Condimentam dupa gust cu sare si piper, apoi oprim focul.


Presaram patrunjel verde si leustean dupa gust, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

14.08.2017, 21:34

oanapl 1

14.08.2017, 21:59

Ce bună e!

Panacris 1

17.08.2017, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati afumati