Ciorba de post cu legume si zeama de varza

de Valclaudia in Mancaruri de post, 4 Dec 2016 | 2200 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 3-4 linguri de ulei
  • 3 morcovi mari
  • 3 cartofi medii
  • 1 felie mare de telina
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 conserva mica de pasta de tomate
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 4 l apa plata
  • 1 cana zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura tarhon in otet
  • patrunjel si telina verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu legume si zeama de varza:

Legumele se curata si se spala bine sub jet de apa rece.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele, sotam cateva minute.

Adaugam telina taiata cubulete mici, morcovii taiati rondele, bobitele de mustar, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Mai sotam cca. 5 minute, apoi adaugam apa plata, acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mediu, pana patrunde usor furculita in rondelele de morcovi.

Adaugam mazarea si fasolea din conserve (scurse de apa), apoi pasta de tomate, turnam zeama de varza, mai dam cateva clocote, apoi stingem focul, punem tarhonul tocat si verdeata dupa gust.

Acoperim oala, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu legume si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

05.12.2016, 20:10

Cat de bine arata!

diaconta 1

10.12.2016, 23:29

ce buna e cu zeama de varza

mihaelar63 1

11.12.2016, 00:00

Interesant . Boabe de mustar in ciorbita . M-ai facut curioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu urzici