Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Farmecul acestei ciorbe este zeama de varza, care face minuni dupa un ospat sau mai multa bautura.
Aceasta ciorbica acra si revigoranta era facuta odinioara pentru a drege mahmureala de dupa nunta...
Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari.
Punem la incalzit uleiul intr-o oala si sotam morcovii razuiti.
Curatam si celelalte legume si le dam pe razatoarea mare, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga.
Carnea spalata o punem intr-o oala cu 3-4 l apa cu sare la fiert.
Dupa ce da un clocot, o spumuim si adaugam morcovii sotati si celelalte legume.
Asezonam si lasam sa fiarba la foc moderat pina sunt fierte legumele si carnea.
Adaugam zeama de varza si varza fideluta, o lasam 10-15 minute sa fiarba dupa care presaram deasupra ciorbei verdeata tocata.
Nu uitati sa serviti si ardei iute linga aceasta minunata ciorba.
Pofta mare !
1
Nu trebuie neaparat sa fie o nunta pentru a savura o astfel de delicatesa… ce mai delicatesa, mai mult medicament. Dupa orice petrecere strasnica, o gustare acra alina durerile unei dimineti incetosate.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult