Ciorba de pui a la grec

de ela in Ciorbe, 30 Dec 2011 | 2766 vizualizari

 

am mai facut ciorba de pui a la grec cu ceva timp in urma dar nu a avut asa succes ca si aceasta....poate pentru ca a avut gust de megapixelli de la aparatul de fotografiat pe care l-am scapat in ciorba :)))

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1/2 lamaie
  • 300 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri orez
  • bors magic de la DELIKAT cu gust de smantana
  • vegeta de pui
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Spalam pieptul de pu, il taiem bucati mici si il punem la fiert in apa cu sare si putina vegeta de pui,vreo 15minute.


Intre timp curatam ceapa,morcovii si ardeii si le taiem marunt,apoi le punem la calit in putin ulei,cateva minute.


Curatam cartofii si ii taiem cubulete.


Aruncam apa de la carne,trecem carnea printr-un jet de apa calduta si o punem peste legume,apoi completam cu apa,nu foarte multa.


Cand incepe ciorba sa fiarba,adaugam orezul si cartofii,condimentam cu vegeta de pui si sare si lasam sa fiarba pana carnea si legumele s-au inmuiat.


Separat,batem galbenusurile cu smantana,adaugam vreo 3polonice de ciorba,amestecam usor,apoi adaugam smantana in ciorba,incet,sa nu se taieAdaugam bors dupa gust,mai condimentam daca trebuie.Mai lasam sa dea 2-3clocote,la foc foarte mic.Oprim si presaram patrunjel desupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

30.12.2011, 20:52

hai ca iau o portie

Lau 1

03.01.2012, 14:52

place

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec