Ciorba de pui cu paste

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mar 2014 | 3743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de pui
  • 100 gr paste (fusilli)
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe uscate
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 1 l bors de putina
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si leustean (proaspete/verzi)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste:

Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.

Intre timp, tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute sau pana ce cartofii sunt bine fierti. Punem bulionul si borsul, saram dupa gust, fierbem pana ce da in clocot si adaugam pastele. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 12:12

foarte buna

Ligia Bxl 1

18.04.2015, 00:34

buna ciorbica

Lina24 1

25.12.2015, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec