Ciorba de pui cu smantana

de cristeena20 in Ciorbe, 26 Feb 2013 | 2147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ceapa
  • praz
  • mazare verde (o mana)
  • 1/2 conopida medie
  • varza (1/4)
  • 3 cartofi
  • 1/2 ardei gras
  • orez(3 linguri)
  • 1 smantana
  • otet, sare, piper,patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Portionam puiul in bucati si le punem la fiert in apa rece cu sare.


Intre timp pregatim legumele: morcovi, patrunjelul si ardeii ii taiem cubulete; taiem fin prazul (sau ceapa)


Desfacem conopida buchetele mici; taiem varza marunt.


Cand carnea este pe jumate fiarta adaugam morcovii, patrunjelul, prazul sau ceapa, ardeii, mazarea si varza..


Dupa cca 15 minute adaugam si conopida, cartofii cubulete .


Cand legumele sunt fierte adaugam orezul. Mai lasam cca 15 minute, apoi adaugam smantana care a fost initial lungita cu supa fierbinte (s anu se branzeasca). Adaugam otet (eu mai pun otet de pe ardei iuti si muraturi).si potrivim gustul de sare, piper. La final adaugam patrunjel verde tocat fin.



 

TIPS-URI

1

Parerea mea e ca in ciorba, ca sa iasa buna, e nevoie sa adaugam cat mai multe tipuri de legume, sa fie cat mai variata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

26.02.2013, 17:39

Bunica 1

26.02.2013, 17:40

Yami,yami!

Rocsi 1

26.02.2013, 21:02

Foarte buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui