Ciorba de rosii cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 31 Aug 2015 | 1222 vizualizari

 

O delicioasa ciorba de post (daca folositi paste fara ou) care se poate consuma in special rece :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2l apa rece
  • 1 fir de praz (partea verde)
  • 1 kg rosii de gradina foarte coapte
  • sare si piper macinat dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • cca 100 g paste fainoase fara ou
  • verdeata proaspata (telina, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu paste fainoase:

Curatam si spalam legumele.


Punem uleiul la incins in oala, adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul kapia taiat bucati, lasam la sotat 23 minute.


Adaugam rondelele de morcov si de praz, mai calim 2-3 minute.


Turnam apa peste legumele sotate,adaugam sare si piper macinat dupa gust, bobitele de amestec de piper, acoperim oala si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.


Rosiile spalate si uratate de codite si cotoare se trec prin robor, apoi se toarna pulpa obtinuta peste ciorba din oala.


Mai fierbem 10 minute, adaugam apoi pastele fara ousi lasam ciorba la fiert la foc mic pana se umfla pastele dupa preferinta.


Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

31.08.2015, 23:00

Ce bine arata!

mirela0911 1

01.09.2015, 06:50

Imi place!

Catalina L 1

01.09.2015, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fidea