Ciorba de rosii cu varza alba si orez

de Valclaudia in Ciorbe, 14 Sep 2015 | 5360 vizualizari

 

va invit la o portie de ciorba de post...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 cepe albe potrivite
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • cca 700 gr. rosii foarte coapte
  • 1 varza mica (400-500 gr.)
  • 1 ceasca de orez
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde proaspat tocat
  • 2,5l apa rece
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu varza alba si orez:

Curatam si spalam legumele.

Punem uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele.

Lasam la sotat 2-3 minute, apoi adaugam rondelele de morcov.

Sotam in continuare doua-trei minute, apoi adaugam rosiile trecute impreuna cu varza prin robot.

Punem apa, foaia de dafin,asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana fierb legumele.

Adaugam orezul clatit in apa rece si mai fierbem ciorba pana se ufla orezul.

Oprim focul, presaram patrunjel verde proaspat tocst si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu varza alba si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

15.09.2015, 00:21

Ce ciorbita buna si ce farfurie prezentabila!

Gherca Daniela 1

15.09.2015, 12:48

buna!

mirela0911 1

15.09.2015, 18:43

Buna ciorbita ai facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci - de post