Ciorba de salata

de LUK in Ciorbe, 28 Dec 2010 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 feliute de slanina
  • 1.5l de apa
  • 100ml lapte
  • o lingurita de ulei
  • sare,otet dupa gust
  • 4 oua pt omleta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Slanina se taie cubulete mici si se rumeneste intr-un vas in care am pus o lingurita de ulei.Salata se spala se taie fasii si se pune peste slanina cand aceasta e rumenita.Se amesteca de cateva ori pana cand se inmoaie salata apoi adaugam apa si sarea.Lasam sa fiarba 15minute si adaugam usturoiul taiat marunt.Mai lasam s afiarba 5 minute si oprim focul.Adaugam otet dupa gust.

Dupa ce s-a odihnit 10 minute adaugam laptele.

Pregatim o omleta din 4 oua(sau cate doriti) .Cand e gata o taiem cubulete si o punem in farfurie apoi punem ciorba de salata si papam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kamy 1

30.12.2010, 00:12

fff buna 99%cum o fac eu ...si...luk...acum am vazut...esti si u din sibiu ...a 5f

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:54

nadina73 1

01.01.2011, 16:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde