Ciorba de salata

de Laly in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 2023 vizualizari

 

Cum a trecut iarna, vine vremea verdeturilor,asa spun spun ai mei.Asadar va poftesc la o ciorbita simpla de salata verde,care mie imi place tare mult

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati salata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 borcanel iaurt,lapte batut,obtional
  • 2 oua
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors dupa gust
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem salata fideluta, morovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, iar ceapa se taie rondele micute. Intr-o oala mai maricica punem salata, morcovul ras si ceapa. Punema apa si punem la fiert. Cand este fiarta salata adaugam pasta de tomate si borsul dupa gust. Dregem cu sare la fel dupa gust. Intr-o craticioara punem cele doua fire de ceapa ramase pe care le-am taiat rondele si doua linguri cu ulei. Cand ceapa s-a inmuiat o adaugam peste ciorbita si mai lasam sa dea in cateva clocote.


Intre timp spargem ouale si le batem bine. Le adaugam in oala si amestecam cu o furculita pentru a se imprastia uniform. Oprim focul si adaugam leusteanul verde. Servim ciorbita cu iaurt sau lapte batut, dupa preferintele fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:12

buna de tot.
Mancarea se face dupa preferinta fiecaruia si in functie de gusturi, daca ar fi sa pastram niste standarde noi nu am mai fi fost aici

Laly 1

18.04.2012, 12:03

Draga Dorin,aceste situri minunate de gastronomie nu au in componenta lor bucatari sefi sau cei mai mari bucatari ai planetei,ci au in primul rand oameni cu suflet mare,care prin bunatatea lor impartasesc si altora din bucatele preparate de ei.Daca vrei un astfel de site,te rog sa mai cauti.Iar de gatit nu te pune nimeni sa gatesti dupa retetele noastre. Fiecare dintre noi adapteaza retetele dupa preferinta fiecaruia,altfel nu cred ca ar mai avea farmec gatitul.Oricum multumesc frumos de sfat.

Laly 1

18.04.2012, 12:05

Iar voua iubitelele mele va multumesc din suflet pentru sustinere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu zdrente