Ciorba de salata

de Laly in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 3826 vizualizari

 

Cum a trecut iarna, vine vremea verdeturilor,asa spun spun ai mei.Asadar va poftesc la o ciorbita simpla de salata verde,care mie imi place tare mult

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati salata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 borcanel iaurt,lapte batut,obtional
  • 2 oua
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors dupa gust
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem salata fideluta, morovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, iar ceapa se taie rondele micute. Intr-o oala mai maricica punem salata, morcovul ras si ceapa. Punema apa si punem la fiert. Cand este fiarta salata adaugam pasta de tomate si borsul dupa gust. Dregem cu sare la fel dupa gust. Intr-o craticioara punem cele doua fire de ceapa ramase pe care le-am taiat rondele si doua  linguri cu ulei. Cand ceapa s-a inmuiat o adaugam peste ciorbita si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Intre timp spargem ouale si le batem bine. Le adaugam in oala si amestecam cu o furculita pentru a se imprastia uniform. Oprim focul si adaugam leusteanul verde. Servim ciorbita cu iaurt sau lapte batut, dupa preferintele fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Laly 1

18.04.2012, 12:03

Draga Dorin,aceste situri minunate de gastronomie nu au in componenta lor bucatari sefi sau cei mai mari bucatari ai planetei,ci au in primul rand oameni cu suflet mare,care prin bunatatea lor impartasesc si altora din bucatele preparate de ei.Daca vrei un astfel de site,te rog sa mai cauti.Iar de gatit nu te pune nimeni sa gatesti dupa retetele noastre. Fiecare dintre noi adapteaza retetele dupa preferinta fiecaruia,altfel nu cred ca ar mai avea farmec gatitul.Oricum multumesc frumos de sfat.

Laly 1

18.04.2012, 12:05

Iar voua iubitelele mele va multumesc din suflet pentru sustinere

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata de padure (untisor)