Ciorba de salata cu pancetta si zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 24 Ian 2015 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salate
  • 1 cutie de pancetta
  • 1 dovlecel zucchini
  • radacina de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica alba
  • 100 ml lapte
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta,piper,tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata cu pancetta si zucchini:

Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare, iar radacina de telina o taiem feliute si le punem la calit impreuna cu pancetta, fara ulei (isi lasa grasimea pancetta).

Salata se spala bine si se taie fasii, se pune in oala de ciorba la fiert, impreuna cu legumele calite.

Adaugam condimentele si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Cand legumele sunt aproape fierte se adauga dovlecelul taiat cuburi si usturoiul pisat, se mai lasa cam 10 minute pe foc dupa care se pune laptele intr-un castron, adaugam cate un polonic de zeama si amestecam bine, se toarna in ciorba.

Tocam patrunjelul proaspat marunt il punem in ciorba si servim.

 

TIPS-URI

1

se poate pune si bucati de omleta.

2

se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu pancetta si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

barbie_doll_lavy 1

22.06.2015, 13:57

buna.scuze sunt varza la gatit.va rog sa mi spuneti..se pune lapte lapte in ciorba???????????apoi cata apa se pune?adica aceste ingrediente sunt pt ce cantitate?inca ceva se pot folosi dovlecei normali sau au alt gust?pt ca nu am gasit zichini.ms astept raspns

barbie_doll_lavy 1

22.06.2015, 14:41

??????????????????????????

barbie_doll_lavy 1

22.06.2015, 14:47

??????????????????????????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu zdrente de ou