Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fidela unui cliseu ca ciorba de peste se face buna din capete si cozi pana acum n-am procedat altfel . Intamplator aveam rondele de salau la indemana asa ca am pus-o de o ciorba :D. Nu regret si va indemn si pe voi sa testati . Am folosit legume diverse de,, pe stoc'' . Sfecla, fasolea , dovlecelul , ceapa , patrunjelul chiar din productie propie .
Spalati si curatati legumele .
Taiati morcovii sfecla si patrunjelul cuburi si puneti la fiert intr-o oala cu 3 l apa . Sarati .Adaugati si fasolea verde .
Cand acestea sunt aproape fierte puneti brocolii desfacut buchetele , dovlecelul rondele , rosiile cuburi , ceapa tocata si pestele .
La sfarsit se pune ardeiul iute taiat rondele , sucul de rosii si verdeata .
Eu am pus si floarea de la zucchini .
Sa aveti pofta mare .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult