Ciorba de sfecla rosie

de Georgiana78 in Ciorbe, 19 Mar 2012 | 4263 vizualizari

 

M-am gandit ca este bine sa ne mai curatam putin sangele ca tot este primavara, iar sfecla este una din cele mai bune la asta! Asa ca am trantit o ciorbica buuuuuna!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. sfecla rosie potrivite
  • 2 morcovi
  • 2 albituri
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • 1/4 telina
  • ulei
  • sare
  • 1 litru zeama de varza sau bors
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

- se curata, se spala si se toaca morcovul , albitura, telina si ceapa si se pun la fiert in 2 litri apa


- dupa ce au fiert pe jumatate se adauga cartoful curatat si taiat cubulete mici si sfacla curatata si data pe razatoarea cu ochiuri mari


- dupa ce s-au inmuiat toate bine si adauga sucul de rosii, se mai lasa putin la fiert si se pune borsul sau zeama de varza fierte in prealabil si dupa inca cateva clocote se adauga sarea si leusteanul taiat fin


- se mai lasa cateva clocote se adauga cateva linguri de ulei si se da deoparte

 

TIPS-URI

1

se serveste cu patrunjel verde deasupra, calda sau rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

dorin 1

31.03.2012, 23:58

am fost coleg cu MAIESTRU HORIA VARLAN.daca comentez cate ceva nu o spun din rautate,dar nu poti amesteca gusturile mancarurilor,viecare are gustul ei.

Georgiana78 1

01.04.2012, 00:09

Asa este, ai dreptate, dar sincer m-ai cam speriat cat de categoric si taios ai fost....nu am spus ca nu ai dreptate, dar.....sti tu cum este cu femeile, trebuie sa le iei mai usurel....hihihi!

dorin 1

01.04.2012, 15:44

ok

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ruseasca