Ciorba de stevie cu omleta

de Julie in Ciorbe, 27 Mai 2011 | 3066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi cu stevie,
  • 1 ceapa uscata,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 1 morcov,
  • 1/2 telina,
  •  1 pastarnac,
  • 1 ceasca orez,
  • 50 ml ulei,
  • 2-3 linguri suc de rosii,
  • 500 ml bors,
  • sare, 
  • patrunjel verde,
  • leustean,
  • 3-4 oua pentru omleta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie cu omleta:

Stevia se spala si se taie in fasii subtiri. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pune un vas cu 3 l apa la fiert, cand apa da in clocot se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, telina si orezul.


Se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele, se adauga apoi sucul de rosii, uleiul si stevia, iar dupa 5 minute se toarna borsul, fiert mai intai separat. Se potriveste gustul cu sare, se mai dau doua-trei clocote, se opreste focul si se adauga patrunjel si leustean verde, tocat marunt.

Se bat ouale cu sare, piper, verdeata, si se prajeste omleta. Cand este gata, se ruleaza, se taie si se adauga in ciorba.


Se poate servi si calda, dar mult mai buna este rece.Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

28.05.2011, 17:09

susu 1

31.05.2011, 10:12

ce frumosi melci din omleta, o ciorba deosebita pe care o fac si eu des

Dana_Retetegg 1

31.05.2011, 20:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai