Ciorba de stevie cu zdrente de ou si smantana

de divainbucatarie in Ciorbe, 6 Mai 2011 | 4761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi stevie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras sau 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 telina medie
  • sucul de la 1 lamaie
  • sare
  • 2 oua
  • cateva frunze de leustean
  • smantana pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie cu zdrente de ou si smantana:

Spalam si curatam morcovii, telina si cartofii. Spalam si stevie in mai multe ape, apoi o tocam julien. Radem morcovii si telina, tocam ceapa marunt, iar cartofii ii taiem cubulete. Calim ceapa, apoi adaugam telina, morcovii, ardeiul si el calim 1 minut.


Intr-o oala, punem apa la fiert si adaugam cartofii. Cand cartofii sunt aproape fierti adaugam stevia, apoi ceapa si legumele calite.


Cu 5 minute inainte de a opri focul, sare, sucul de lamaie, leusteanul si ouale batute. In timp ce le turnam in oala amestecam astfel incat acestea sa se desfaca in fasii care vor lua aspectul unor zdrente. Gustam ciorba si mai punem suc de lamaie daca o vrem mai acra. Puteti acri ciorba si cu bors.


O servim fierbinte cu smantana.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie cu zdrente de ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

07.05.2011, 09:30

Multumesc Madi!

susu 1

09.05.2011, 16:11

Am si eu in frigider, e minunata aceasta ciorbica e si pacat sa nu profitam de verdeturile de pe piata. Ce culoare frumoasa are....

divainbucatarie 1

11.05.2011, 07:59

Multumesc Susu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de orez