Ciorba de vacuta cu gulioare si iaurt

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Noi 2019 | 2980 vizualizari

 

 Carne avem, gulioare avem. Pai atunci sa mancam o ciorba buna !! Eu am dres ciorbita cu iaurt cremos grecesc. Este mai light si de calitate mai buna decat unele sortimente de smantana care se fac cocoloase si-ti ,,deranjaza"' aspectul farfuriei.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne vacuta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 3 gulioare tinere
  • 1 lingura cimbrisor salbatic tocat -cules personal
  • 1 pahar iaurt grecesc cremos
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu gulioare si iaurt:

  1. Carnea de vacuta se taie cuburi.
  2. Guliile se curata, se spala si se taie cubuletee.
  3. Ardeii , ceapa si morcovi se curata, se spala si se toaca mai marunt .
  4. Sotati in ulei ceapa, morcovii si ardeii . Sarati .
  5. Adaugati guliile , carnea si cimbrisorul tocat .
  6. Carnea de vacuta este slaba , iaurtul de asemenea asa incat mi-am permis sa folosesc ulei .
  7. Daca aveti o carne de vaca care credeti ca se va patrunde mai greu , puteti sa-i dati cateva clocote inainte .
  8. Turnati peste carne si legume 2 litrii de apa si fierbeti 30-40 minute  .
  9. Incercati carnea si morcovul daca sunt fierte .
  10. Piparati si dregeti ciorba cu iaurt .
  11. Presarati la servire patrunjel verde tocat .

                                 Pofta buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

Iaurtul grecesc cremos este mai light, usor acrisor si de calitate mai buna decat unele sortimente de smantana care se fac cocoloase si-ti ,, deranjaza "' aspectul farfuriei .

2

Carnea de vacuta este slaba , iaurtul de asemenea asa incat mi-am permis sa folosesc ulei .

3

Daca aveti o carne de vaca care credeti ca se va patrunde mai greu , puteti sa-i dati cateva clocote inainte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu gulioare si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

02.12.2019, 23:11

Rodica , cu iaurt sau rosii , este tot buna

dantes 1

04.12.2019, 10:14

Buna!

gaby_gabytza 1

09.12.2019, 18:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu tarhon