Ciorba de vacuta cu tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Feb 2015 | 1394 vizualizari

 

Numa buna pe vremea asta.

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr carne de vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi(am avut rasi la congelator)
  • 2 cartofi
  • 100 gr telina
  • 1 patrunjel
  • 200 gr varza alba
  • 100 gr mazare
  • 2 ardei grasi
  • 200 gr bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu tarhon:

Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece la fiert si se ia spuma din cand in cand cu spumiera. Se taie cubulete mici zarzavatul,(ardeiul,telina,patrunjelul), morcovul il putem pune ras sau cubulete.

Se calesc apoi in uleiul incins pana ceapa se inmoaie.Se adauga zarzavaturile calite in oala cu carne.

Cartofii se taie cuburi si varza fideluta. Se adauga si ele in oala plus si 1 lingurita de sare. Adaugam bulionul si mazarea.

Cand legumele si carnea sunt fierte potrivim de sare, adaugam verdeata si acrim cu zeama de tarhon.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ciorba de vacuta se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de vacuta cu tarhon-0
Ciorba de vacuta cu tarhon-1
Ciorba de vacuta cu tarhon-2
Ciorba de vacuta cu tarhon-3
Ciorba de vacuta cu tarhon-4
Ciorba de vacuta cu tarhon-5

COMENTARII (10)

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

03.02.2015, 11:36

Xandrinne

Xandrinne 1

03.02.2015, 13:28

Delicioasa!!

mirela0911

mirela0911 1

03.02.2015, 14:29

Buna ciorba!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!