Ciorba de vacuta cu tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Feb 2015 | 1559 vizualizari

 

Numa buna pe vremea asta.

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr carne de vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi(am avut rasi la congelator)
  • 2 cartofi
  • 100 gr telina
  • 1 patrunjel
  • 200 gr varza alba
  • 100 gr mazare
  • 2 ardei grasi
  • 200 gr bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu tarhon:

Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece la fiert si se ia spuma din cand in cand cu spumiera. Se taie cubulete mici zarzavatul,(ardeiul,telina,patrunjelul), morcovul il putem pune ras sau cubulete.


Se calesc apoi in uleiul incins pana ceapa se inmoaie.Se adauga zarzavaturile calite in oala cu carne.


Cartofii se taie cuburi si varza fideluta. Se adauga si ele in oala plus si 1 lingurita de sare. Adaugam bulionul si mazarea.


Cand legumele si carnea sunt fierte potrivim de sare, adaugam verdeata si acrim cu zeama de tarhon.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ciorba de vacuta se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

reisnaor_2006 1

03.02.2015, 11:36

Xandrinne 1

03.02.2015, 13:28

Delicioasa!!

mirela0911 1

03.02.2015, 14:29

Buna ciorba!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de loboda cu piept de pui