Ciorba de varza acra cu afumatura

de diaconta in Supe/Ciorbe, 18 Dec 2010 | 23297 vizualizari

 

Cred ca am planuit sa fac ciorbita asta de cand am pus varza la murat.Ce buna este acum inainte de sarbatori,dar va fi la fel de buna si dupa.....sarbatori,sa ne dregem dupa prea multe bunatati.

 

INGREDIENTE

  • o capatana mica de varza murata
  • 2 morcovi
  • o bucata de carnat afumat
  • 1 lingura orez
  • 150 ml smantana
  • 1 pahar cu moare de pe varza
  • ardei rosu
  • piper, pudra de legume
  • cimbru,marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu afumatura:

Varza se spala si se taie fideluta.Morcovii se curata si se taie rondele dar si fasii mai lunguiete.Carnatul se taie felioare.


Intr-o oala se pune apa la fiert.Se adauga varza,morcovii si carnatul.Se lasa sa fiarba,iar cand sunt aproape fierte se adauga o crenguta de cimbru,orezul spalat,ardeiul rosu ,piper si moarea de pe varza. Moarea se fierbe separat pana cand da un clocot,abia apoi se adauga la ciorba.


Cand si orezul este fiert,se pune smantana intr-un vas si se pune peste ea cate o lingura de supa fierbinte.Se amesteca tot timpul.Vom proceda asa pana cand smantana are temperatura ciorbei.Apoi se pune peste ciorba.


Eu nu am pus sare pentru ca nu a fost nevoie,atat varza cat si carnatii sunt deja sarati,dar fiecare poate sa faca dupa gustul lui.


Se adauga si mararul verde si gata ciorbita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (75)

Geanina87 1

12.12.2013, 18:56

abstract01 1

18.12.2013, 17:07

adasev12 1

20.12.2013, 15:45

buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta