Ciorba de varza acra cu carnat afumat

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Dec 2013 | 8387 vizualizari

 

Va garantez ca aceasta ciorba are rezultat garantat .Este ,, sora buna "ca efect cu ciorba de burta .!!! Repara tot !!!Pe deasupra si foarte simplu de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 fir carnat afumat traditional de casa-1 kg
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 2 cartofi
  • 2 ardei iuti -rosu+ verde
  • 1 varza mica murata [500 gr]
  • 1.5 l zeama acra de varza-moare
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura pasta ardei Kapia
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei tocat [ Eros Pista ]
  • 300 ml smantana
  • marar verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu carnat afumat:


  1. Legumele se curata si se spala .

  2. Ceapa ,morcovul si telina se taie cubulete si se pun la fiert in 2 l apa cu sare .

  3. Cand morcovul este aproape fiert se adauga si cartofii taiati cuburi .

  4. Separat in alta oala fierbeti moarea cu varza taiata fideluta +foaia de dafin .

  5. Intr-o oala mai mare puneti ambele fierturi .

  6. Puneti carnatul,ardeiul iute taiate rondele + mararul maruntit+pasta de ardei.

  7. Dregeti gustul cu smantana si sare .


 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie mai consistenta puteti pune si putin orez .

2

Se poate renunta la varza murata taiata fideluta sau la smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laura_n 1

30.12.2013, 16:39

aaau, ce pofta mi-ai facut imi ploua in gura numai cat ai zis "acra" ))

diaconta 1

30.12.2013, 18:02

Foarte foarte mult imi place

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:32

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu ciolan afumat