Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Aug 2013 | 4793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 frunze de varza chinezeasca
  • cca 500 gr. piept de porc afumat
  • 1 ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de chimen
  • 50 gr. paste fainoase marunte
  • verdeata de presarat deasupra la final
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura:

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete.


Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii.


Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete.


Adaugam ceapa tocata,o lasam sa se caleasca cca 2 minute.


Adaugam sucul de rosii, foaia de dafin, chimenul,sare si piper lasam sa fiarba acoperit 15 minute.


Adaugam 3 l apa, cand da in clocot punem varza taiata cubulete.


Fierbem la foc mic pana se inmoaie varza. Adaugam pastele fainoase, mai fierbem 2-3 minute, presaram verdeata tocata si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

xana 1

18.08.2013, 22:36

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:59

Panacris 1

08.05.2014, 21:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu ciolan afumat