Ciorba de varza cu praz si carnati afumati

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Noi 2014 | 2469 vizualizari

 

Nu am vrut sa las varza singura daca tot aveam carnati afumati buni , de casa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati afumati de casa
  • 1 varza mica
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 floare de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu praz si carnati afumati:

Legumele se curata si se spala .


Prazul se taie in patru pe lungime apoi marunt . Morcovul se toaca bucatele . Se calesc in ulei usor .


Rosiile se decojesc , se toaca si se pun si ele la calit .


Adaugati 3-4 l apa peste legumele calite .Puneti si mararul + foia de dafin .


In momentul in care incep sa se fiarba morcovii [ aprox 15 minute , depinde de soi ] puneti carnatul taiat bucati si varza taiata fideluta .


Dupa 10 minute ciorba este gata de servit .


Asezonati cu sare si piper .


Eu am servit cu ardei iute verde si ridichi murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html.

 

TIPS-URI

1

Sarati doar la sfarsit . Carnatul afumat este si el sarat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu praz si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

21.11.2014, 21:24

Nu pot sa risc asa ceva Claudia

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:55

Bya

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:55

Dante , Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu ciolan