Ciorba de varza cu praz si carnati afumati

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Noi 2014 | 3096 vizualizari

 

Nu am vrut sa las varza singura daca tot aveam carnati afumati buni , de casa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati afumati de casa
  • 1 varza mica
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 floare de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu praz si carnati afumati:

Legumele se curata si se spala .


Prazul se taie in patru pe lungime apoi marunt . Morcovul se toaca bucatele . Se calesc in ulei usor .


Rosiile se decojesc , se toaca si se pun si ele la calit .


Adaugati 3-4 l apa peste legumele calite .Puneti si mararul + foia de dafin .


In momentul in care incep sa se fiarba morcovii [ aprox 15 minute , depinde de soi ] puneti carnatul taiat bucati si varza taiata fideluta .


Dupa 10 minute ciorba este gata de servit .


Asezonati cu sare si piper .


Eu am servit cu ardei iute verde si ridichi murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html.

 

TIPS-URI

1

Sarati doar la sfarsit . Carnatul afumat este si el sarat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu praz si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

21.11.2014, 21:24

Nu pot sa risc asa ceva Claudia

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:55

Bya

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:55

Dante , Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă rusească de varză roșie (Shty s krasnai kapusti)