Ciorba de varza noua cu spate de curcan

de marcela1979 in Ciorbe, 4 Iul 2014 | 2612 vizualizari

 

Mai dietetica...

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 varza noua
  • 1 legatura marar verde
  • 200 ml bulion de rosii
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel cateva fire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza noua cu spate de curcan:

Se spala carnea de curcan si se pune la fiert intr-o oala cu apa .Se ia spuma ce se formeaza.Zarzavatul se curata,se spala.Cand carnea este aproape fiarta se pune ceapa tocata marunt,ardeiul gras taiat cubulete ,morcovii si radacina de patrunjel taiata cuburi si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se adauga varza tocata.Se lasa sa fiarba pana varza este fiarta ,apoi se pune sare si piper si bulionul de rosii.Se lasa sa dea un clocot si se adauga patrunjelul verde si mararul tocat marunt si se stinge focul.Se lasa acoperita o jumatate de ora sa se intrepatrunda aromele si apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza noua cu spate de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

05.07.2014, 08:50

Rocsi 1

05.07.2014, 19:53

marcela1979 1

15.11.2014, 00:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza dulce