Ciorba de varza noua cu spate de curcan

de marcela1979 in Ciorbe, 4 Iul 2014 | 3089 vizualizari

 

Mai dietetica...

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 varza noua
  • 1 legatura marar verde
  • 200 ml bulion de rosii
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel cateva fire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza noua cu spate de curcan:

Se spala carnea de curcan si se pune la fiert intr-o oala cu apa .Se ia spuma ce se formeaza.Zarzavatul se curata,se spala.Cand carnea este aproape fiarta se pune ceapa tocata marunt,ardeiul gras taiat cubulete ,morcovii si radacina de patrunjel taiata cuburi si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se adauga varza tocata.Se lasa sa fiarba pana varza este fiarta ,apoi se pune sare si piper si bulionul de rosii.Se lasa sa dea un clocot si se adauga patrunjelul verde si mararul tocat marunt si se stinge focul.Se lasa acoperita o jumatate de ora sa se intrepatrunda aromele si apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza noua cu spate de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

05.07.2014, 08:50

Rocsi 1

05.07.2014, 19:53

marcela1979 1

15.11.2014, 00:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata