Ciorba de varza rosie cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 2476 vizualizari

 

preparata cu gandul la Cleme! Apropo, n-ai sughitat ieri,deloc???? :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • praz verde (1 buc. de cca 10 cm)
  • 1/2 ardei galben
  • 3 linguri de ulei
  • 1 rosie mare
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde, 1 legatura
  • coaste afumate (6 bucati)
  • piept de porc afumat (2 felii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza rosie cu afumatura:

Spalam cu apa rece coastele de porc si pieptul.


Spalam varza rosie si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


Spalam legumele, le taiem dupa preferinta (prazul,rosia si ardeiul), apoi le calim impreuna cu bucatile de carne (coastele si pieptul de porc taiat bucatele), in uleiul incins. Dupa ce s-au calit, adaugam varza data pe razatoare, sare, piper, punem apa si lasam ciorba la fiert, la foc mic pana fierbe carnea si se desprinde cu usurinta de pe oase.


Dupa ce stingem focul presaram patrunjel verde tocat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza rosie cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

karla 1

22.09.2013, 13:09

Rocsi 1

22.09.2013, 14:53

Ce bine arataaa

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:36

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel la ceaun