Ciorba de vitel a bucatarului

de LUK in Ciorbe, 23 Ian 2011 | 3432 vizualizari

 

Este facuta dupa reteta si instructiunile unui bucatar...

 

INGREDIENTE

  • 400-500gr carne de vitel(pulpa de manzat)
  • 4-5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • o telina mica
  • o ceapa
  • 3-4 cartofi mai mici
  • 400gr fasole verde pastai prefiarta
  • patrunjel verde
  • 200-300gr varza proaspata
  • 4-5l de apa
  • 2-3 linguri de ulei
  • o lingura de pasta de tomate
  • un cub de Knorr pentru ciorba
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel a bucatarului:

Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert in putina apa.Dupa ce a clocotit de cateva ori se arunca apa.Punem carnea la fiert in alta apa si lasam sa fiarba la foc mic o jumatate de ora.Intre timp pregatim legumele.


Morcovii.patrunjelul si telina ii taiem cubulete mici.Tocam ceapa marunt.Varza o taiem pe cat posibil cubulete..sa iasa fasii mai late.Cartofii curatati ii taiem cubulete ca pentru piure.


Intr-o craticioara punem uleiul,adaugam ceapa,morcovii,patrunjelul si telina taiate.Amestecam pana se coloreaza uleiul.Punem bulion si putina apa(50-100ml).lasam sa fiarba innabusit 2-3 clocote.Stingem focul.


Dupa ce a fiert carnea 30min adaugam varza.De aici incolo ciorba se va face..dupa ceas...Lasam sa fiarba 15min si adaugam legumele innabusite.Fierbem legumele 30min si adaugam cartofii si cubul Knorr.Dupa ce au fiert si cartofii 15min adaugam fasolea verde.Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.Oprim focul,potrivim de sare.Optional se mai adauga otet..la noi a iesit destul de acrisoara de la bulion..


A fost de munca dar a meritat..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel a bucatarului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ArianaBala 1

24.01.2011, 20:31

Cei 2 "Patrunjei" vor sa fie radacina de patrunjel?!

LUK 1

24.01.2011, 22:12

Da Ariana..radacina

LUK 1

24.01.2011, 22:12

Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu pastai/fasole verde