Ciorba de zarzavat si piept de curcan.

de Aurelia 07_07 in Ciorbe, 6 Oct 2013 | 3447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept de curcan
  • 4-5 morcovi
  • 1 ceapa nu prea mare
  • 1 ardei rosu
  • 4 tomate (1 galbena si 3 rosii)
  • frunze de patrunjel
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat si piept de curcan.:

Spalam carnea cu apa rece, dupa care o taiem cubulete.


Curatam zarzavatul (ceapa,morcovii,patrunjelul,telina), le spalam, dupa care le taiem marunt.


Tomatele le curatam de coaja si le taiem cubulete.


Spalam ardeiul si il curatam de samburi, dupa care-l taiem marunt ca pe zarzavat.


Intr-o oala de 4 l, punem uleiul la incins si incepem sa calim ceapa, pana devine aurie .


Dupa care morcovii,patrunjelul,telina si ardeiul pana se inmoaie putin.


Apoi tomatele si la urma de tot carnea si mai lasam la calit vreo 5 minute si turnam apa.


Punem sare dupa gust si lasam sa fiarba aproximativ 40 de minute.


Cand este gata fiarta, oprim focul si presaram frunza de patrunjel taiata marunt.


Se poate servi cu smantana.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat si piept de curcan." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Aurelia 07_07 1

08.10.2013, 13:30

Corina scumpa

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 11:54

forte buna

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 11:54

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de aripioare de curcan