Ciorba din aripioare de pui cu legume

de fluturas in Supe/Ciorbe, 16 Dec 2009 | 10786 vizualizari

 

o bunatate de "ghiveci" zemos!

 

INGREDIENTE

  • o casoleta de aripi
  • un morcov
  • o ceapa
  • o bucata de telina
  • un pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • 2 linguri mazare
  • o mana de fasole verde
  • un ardei gras
  • 2-3 rosii
  • fidea
  • 2 oua
  • leustean
  • zeama de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din aripioare de pui cu legume:

Am pus aripioarele(taiate jumatati) la fiert,am luat spuma.Separat am calit radacinoasele si ceapa tocate in putin ulei apoi le-am adaugat in oala cu carne.Cand s-au inmuiat am pus pe rand,fasolea verde,mazarea,ardeiul si rosiile taiate cubulete.Cand au fost fierte am adaugat fideaua ,zeama de lamaie.Am luat oala de pe foc si am dres ciorba cu 2 oua batute si leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din aripioare de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

16.12.2009, 18:29

Ce buna este acum ca a venit iarna cu zapada si ger!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:08

cicilica 1

09.01.2010, 10:05

Buna fetelor acum v-am descoperi si eu.Sunteti super.Am facut si eu reteta ta de ciorbita si a iesit foarte buna.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita