Ciorba din oase de porc si smantana

de Gicuta69 in Ciorbe, 20 Mai 2015 | 4037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc (cu carnita)
  • o ceapa potrivita
  • ardei gras rosu si verde (eu am avut congelat)
  • o telina mica
  • 3 cartofi
  • 3 linguri de smantana
  • 2 oua
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc si smantana:

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa ,adaugand un praf de sare.


Inlaturam spuma care se formeaza.


Legumele le curatam si le spalam. Telina o dam pe razatoare, tocam cubulete ardeii si ceapa iar cartofii ii taiem in bucati potrivite.


Dupa ce oasele au fiert aproximativ 30 minute, adaugam legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se desprinde usor carnea de pe oase.


Scoatem oasele cu o spumiera si cand se racoresc alegem carnea de pe ele si o punem in ciorba.


Batem smantana cu ouale, diluam amestecul cu un polonic de ciorba fierbinte si -l adaugam in oala.


Lasam sa dea cateva clocote, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.


Adaugam patrunjel verde in oala sau in farfurie.

 

TIPS-URI

1

Aceasta ciorbita se poate prepara cu orice fel de carne (pasare, vitel)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

20.05.2015, 21:15

Buna ciorbita!

Ksenya 1

21.05.2015, 07:02

ce bunatate ai facut!

dantes 1

24.05.2015, 06:12

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu carne de porc