Ciorba din sira afumata

de Constelatialeu in Ciorbe, 24 Ian 2014 | 5205 vizualizari

 

E de sezon, ca e inca iarna, deci merge la marele fix, fixul meu, pe al vostru nu ma bag....

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 g sira afumata
  • cca 400 g legume - morcov, cartof, telina, pastarnac, ardei gras rosu si verde
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • otet
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din sira afumata:

Mai intai portionam sira in bucati mai mici,o spalam in apa calduta si apoi intr-o oala cu 3-4 l apa o punem la fiert.Avem grija sa luam spuma din cand in cand,pana nu se mai ridica spuma la suprafata.Cand carnea de pe oase e aproape fiarta, adaugam legumele si mai lasam la fiert cca 30 min.In cazul in care oasele n-au fost foarte sarate se adauga sare dupa gust.Cand sunt gata fierte si legumele,tragem oala de pe foc.Intr-un castron batem energic doua oua cu otet si 3-4 linguri smantana,apoi luam cu polonicul zeama din oala si turnam peste oua amestecand continuu,adaugam 3-4 polonice si apoi rasturnam totul in oala cu ciorba.Mie imi place mult leusteanul ,asa ca am pus deasupra leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din sira afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 1000 lei
3299.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (21)

diaconta 1

24.01.2014, 23:46

cam buna ciorba Chef Cleme

RuxyRux 1

24.01.2014, 23:50

Mai mai mai cum arataaaaa!

madi_marin 1

25.01.2014, 09:45

ce buna trebuie sa fie!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coaste de porc