Ciorba dupa taierea porcului

de adela1981 in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 2851 vizualizari

 

Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne cu os
  • 500 gr carnati de casa ( doar compozitia, ramasite care nu sunt umplute in mat)
  • 1 ou
  • 100 gr creier de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • o bucata de telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 varza mica murata
  • moare (zeama de varza murata, dupa gust)
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dupa taierea porcului:

Carnea cu os se taie bucatele (de preferat muschiulet cu os), iar compozitia de carnati se amesteca cu oul batut si se formeaza perisoare. Se pune la fiert carnea si perisoarele si se ia spuma. Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi mici, varza se taie marunt. Adaugam creierul curatat de pielita si spalat si legumele. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.


Dupa ce este gata fiarta carnea se acreste cu moare dupa gust si se mai potriveste de sare daca e cazul, si se presara patrunjel verde tocat. Servim cu multaaa smantana, este o ciorbica consistenta si tareee buna!! Compozitia de carnati ii da un gust deosebit ciorbei, asa putin usturoiat :) Asta este tot, va doresc pofta mare!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce legume doriti, ciorbica asta variaza de la un porculet la altul :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dupa taierea porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:01

adela esti o buna bucatareasa

adela1981 1

26.03.2012, 14:09

Multumesc!!!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:08

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rasol porc cu bors proaspat