Ciorba dupa taierea porcului

de adela1981 in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 2636 vizualizari

 

Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne cu os
  • 500 gr carnati de casa ( doar compozitia, ramasite care nu sunt umplute in mat)
  • 1 ou
  • 100 gr creier de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • o bucata de telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 varza mica murata
  • moare (zeama de varza murata, dupa gust)
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dupa taierea porcului:

Carnea  cu os se taie bucatele (de preferat muschiulet cu os), iar compozitia de carnati  se amesteca cu oul batut si se formeaza perisoare. Se pune la fiert carnea si perisoarele si se ia spuma. Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi mici, varza se taie marunt. Adaugam creierul curatat de pielita si spalat si  legumele. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.

Dupa ce este gata fiarta carnea se acreste cu moare dupa gust si se mai potriveste de sare daca e cazul, si se presara patrunjel verde tocat.  Servim cu multaaa  smantana, este o ciorbica consistenta si tareee buna!! Compozitia de carnati ii da un gust deosebit ciorbei, asa putin usturoiat :)  Asta este tot, va doresc pofta mare!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce legume doriti, ciorbica asta variaza de la un porculet la altul :)

RETETA IN IMAGINI

Ciorba dupa taierea porcului-0
Ciorba dupa taierea porcului-1

COMENTARII (15)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:01

adela esti o buna bucatareasa

adela1981

adela1981 1

26.03.2012, 14:09

Multumesc!!!

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:08

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!