Ciorba radauteana

de deyutzky in Ciorbe, 16 Iun 2013 | 2943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui (aprox 650 gr)
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 3 galbenusuri
  • 450 gr smantana cu continut mai mare de grasime
  • 1 lingurita faina
  • 3-4 linguri otet
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Spalam bine pieptul de pui, umplem o oala cu 4 litri de apa si punem pieptul la fiert.


Cand pieptul incepe sa fiarba, inlaturam spuma cu o spumiera.


Spalam bine si curatam legumele - cepele, morcovii, pastarnacul si ardeiul - le taiem in bucati mari si le punem la fiert impreuna cu carnea.


Verificam legumele si carnea, iar daca acestea sunt fierte dam oala de pe foc, scoatem pieptul si legumele pe platouri separate, iar apa in care au fiert o pastram.


Pieptul se taie fasii, jumatate din cantitatea de morcovi impreuna cu pastarnacul se paseaza pana se formeaza un piure, iar restul de legume le taiem marunt (mie-mi plac si legumele in supa, dar se pot pasa toate, depinde cum va place).


Punem oala inapoi pe foc, adaugam carnea si legumele si lasam pana incepe sa fiarba.


Galbenusurile se bat impreuna cu smantana si o lingurita de faina.


Se adauga in aceasta compozitie cateva linguri de ciorba fierbinte si se amesteca bine.


Cand ciorba fierbe adaugam compozitia obtinuta si amestecam continuu cu o lingura de lemn, dupa care acoperim cu un capac si lasam sa dea cateva clocote.


Punem sare si piper dupa gust, otetul si usturoiul dat prin razatoarea mica sau pisat bine.


La sfarsit adaugam patrunjelul verde.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

17.06.2013, 10:39

Sim0na 1

17.06.2013, 14:48

buna tare! de mult n-am mai facut..

deyutzky 1

17.06.2013, 19:34

ursulina
simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana