Ciorba Radauteana

de Constelatialeu in Ciorbe, 30 Apr 2014 | 4041 vizualizari

 

Musai trebuia sa o incerc,ca prea aparea in meniuri si al meu sot mai mereu ii spunea ca a mancat ciorba Radauteana.Ca de ,trebuie sa-mi dea raportul sa vad ce mananca la servici....Ma declar satifacuta,chiar daca mie pieptul de pui nu prea imi place,e prea fad,ramane-n gat.....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare cca 700-800 g
  • 1 telina potrivita
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 400 g smantana 40% grasime
  • 3 galbenusuri de ou
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 morcov mic si un ardei capia rosu
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Radauteana:

Mai intai punem la fiert pieptul de pui si legumele curatate si spalate. Avem grija sa luam spuma formata. Cand au fiert si pieptul si legumele, le scoatem din zeama, strecuram zeama si o punem din nou in oala. Pieptul de pui il taiem fasiute. Morcovul, pastarnacul si patrunjelul le-am taiat cubulete mici. Punem in zeama pieptul de pui taiat si morcovul, pastarnacul si patrunjelul si lasam oala pe foc.


Separat frecam galbenusurile cu faina si smantana, adaugam sare si piper, tragem oala de pe foc si turnam compozitia in oala amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. Punem oala din nou pe foc sa mai fiarba 10 min. Pisam usturoiul si il adaugam in ciorba, punem si otet dupa cat vrem de acra si patrunjel taiat marunt. Tragem oala de pe foc si separat calim morcovul ras si ardeiul rosu, pana se inmoaie si apoi il punem in cioarba pentru o culoare frumoasa.

 

TIPS-URI

1

se poate adauga o crenguta de cimbru si foi de dafin,eu n-am pus ca nu ma impac cu ele in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:10

Vreau si eu o portie.

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:23

Pe gustul familiei mele!

Valclaudia 1

21.05.2014, 07:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana