Ciorba taraneasca cu afumatura

de Oana in Ciorbe, 2 Noi 2010 | 12726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g sunculita afumata
  • 0 ceapa mare rosie
  • un morcov
  • o jumatate de telina
  • un dovlecel
  • un pastarnac
  • o mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • un ardei gras
  • cateva fire de telina
  • un pahar cu lapte
  • 2 linguri cu smantana
  • un ou
  • o ceasca cu bors
  • sare
  • tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu afumatura:

Sunculita se taie felii si se inabuseste cu ceapa rosie taiata cubulete. Se adauga tijele de telina taiate rondele subtiri si se mai lasa putin la inmuiat. Restul legumelor se curata, se spala si se taie. Se adauga o cescuta de apa calda. Cand incepe sa fiarba se adauga morcovul si pastarnacul rondele, apoi telina si ardeiul gras taiate cubulete. Dupa 5 minute se adauga 2 litri de apa fiarta. Dupa 10 minute se adauga dovlecelul cubulete, cartofii taiati cuburi mai mari si fasolea verde sau galbena taiata. Se fierbe pana sunt legumele moi, apoi se da focul mic. Se adauga borsul. Laptele si smantana se amesteca bine, apoi se pune cate un polonic de supa fierbinte si se amesteca. Cand laptele s-a incalzit se adauga in oala cu ciorba si se amesteca bine. Se opreste focul. Oul se bate si se toarna in ciorba formandu-se zdrente. Se presara tarhon uscat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Oana 1

03.11.2010, 17:04

Ma bucur mult ca va place, va servesc cu placere! Mihaela, numai tu mi-ai facut pofta cu ciorbita ta . Eu am pus si o cescuta cu bors, tare buna e mai acrisoara

babi5 1

19.06.2013, 15:41

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 12:34

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel