Ciorba taraneasca de porc

de adela1981 in Ciorbe, 23 Feb 2012 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr spata de porc
  • 1 morcov  
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucata telina (50 gr) 
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu  
  • 100 gr mazare ( 1 mana buna)
  • 100 gr fasole verde  
  • 100 gr varza taiata
  • 2-3 cartofi
  • 1-2 linguri bulion
  • sare,
  • piper
  • zeama de lamaie/otet/ sare de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 fire patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta. Punem carnea la fiert in 3 l de apa cu putina sare si lasam sa fiarba, se ia spuma ce se formeaza , sa fie limpede ciorbica. Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam in oala si lasam sa fiarba. Cand au fiert legumele si carnea se adauga bulionul, patrunjelul verde tocat, potrivim de sare si piper daca e nevoie si acrim cu zeama de lamaie.

 

TIPS-URI

1

Servim alaturi de o portie generoasa de smantana si  pentru iuteala, cu ardei iute murat sau proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 11:36

foarte buna

iri_iri 1

23.02.2012, 21:50

buna ciorbica

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu os de porc si legume