Ciorba taraneasca de porc

de adela1981 in Ciorbe, 23 Feb 2012 | 3218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr spata de porc
  • 1 morcov  
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucata telina (50 gr) 
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu  
  • 100 gr mazare ( 1 mana buna)
  • 100 gr fasole verde  
  • 100 gr varza taiata
  • 2-3 cartofi
  • 1-2 linguri bulion
  • sare,
  • piper
  • zeama de lamaie/otet/ sare de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 fire patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta. Punem carnea la fiert in 3 l de apa cu putina sare si lasam sa fiarba, se ia spuma ce se formeaza , sa fie limpede ciorbica. Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam in oala si lasam sa fiarba. Cand au fiert legumele si carnea se adauga bulionul, patrunjelul verde tocat, potrivim de sare si piper daca e nevoie si acrim cu zeama de lamaie.

 

TIPS-URI

1

Servim alaturi de o portie generoasa de smantana si  pentru iuteala, cu ardei iute murat sau proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 11:36

foarte buna

iri_iri 1

23.02.2012, 21:50

buna ciorbica

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu carne de porc