Ciorba de burta

de Lau in Ciorbe, 2 Noi 2011 | 3364 vizualizari

 

este prima data cand o fac,inspiratia anca si ina

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 kg burta de vita(prefiarta)
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 1 bucata pastarnac
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper boabe
  • 4 galbenusuri
  • 400 g smantana
  • 8 catei usturoi
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine, oala si se pune din nou la foc impreuna cu 1 morcov curatat, 1 ardei gras taiat in jumatate, piper boabe, foaie de dafin. Cand a fiert carnea bine, se strecoara, (se ia carnea de pe os si se adauga in ciorba) scoatem morcovul, ardeiul, boabele de piper, foile de dafin si adaugam burta spalata, telina, pastarnacul date prin razatoare. Lasam sa fiarba burta, apoi adaugam otet dupa gust.


1 morcov il dam prin razatoare si il calim in putin ulei. Punem intr-o strecuratoare si stoarcem zeama in ciorba


Batem galbenusurile cu smantana si adaugam ciorba pana ajungem la temperatura ciorbei, adaugam in fir subtire amestecand continuu. Punem oala din nou pe foc, adaugam usturoiul pisat si lasam sa mai fiarba un clocot si stingem focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

brunetica 1

04.11.2011, 13:16

ador ciorba de burta vreau si eu

Lau 1

04.11.2011, 13:19

multumesc

mena29 1

14.11.2011, 20:07

Sunt sigura ca o vei mai repeta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta