Ciorba taraneasca de porc

de Criss in Ciorbe, 30 Iul 2014 | 4781 vizualizari

 

Ciorba taraneasca, cu legume proaspete si leustean e printre preferatele mele. Indiferent ca e cu vita, pui sau porc sau pur si simplu doar cu legume proaspete, e la fel de buna si gustoasa, mai ales daca puneti si o legatura de leustean verde, proaspat. De aceasta data am facut o ciorba cu carne de porc slaba si legume la alegere si in functie de ce aveti pe acasa .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 300 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 redacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 gulie
  • 3 cartofi
  • 1 bol pastai de fasole galbena
  • 2 rosii
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura leustean proaspat
  • sare dupa gust (sau Delikat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala. Cu o paleta se aduna spuma formata, de mai multe ori pentru a ramane supa limpede si clara. Ceapa, ardeiul, morcovii, telina si patrunjelul se taie cubulete si se calesc intr-o tigaie in putin ulei. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele calite si pastaile de fasole. Dupa ce si fasolea e aproape fiarta se adauga cartofii si gulia taiate cubulete, apoi rosiile decojite si tocate marunt si se lasa ciorba sa fiarba pana cand toate legumele sunt fierte. Se adauga sare dupa gust si la final leusteanul tocat .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:13

Foarte gustoasa!

Criss 1

31.07.2014, 05:46

Criss 1

31.07.2014, 05:46

Multumesc mult pentru aprecieri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc