Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec

de sasha in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare (eu am folosit de curte)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini telina
  • 2 radacini pastarnac
  • 30 ml ulei
  • 50g orez
  • 5 linguri cu smantana grasa
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • Delikat Bors Magic 
  • Smantana 4 lg
  • 2 linguri concentrat de legume
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec:

Curatam si spalam carnea si o ferbem in apa rece , se spumeaza. Legumele le curatam si le tocam in cuburi mici, pe care le calim in ulei vreo 2 minute, apoi il turnam in carnea care fierbe si a fost luata spuma, cu 2 linguri de concentrat de legume, sare dupa gust si orezul.


Cand legumele s-au fert se bat ouale cu smantana , cu putina ciorba si turnam in ciorba ,continuam fierberea inca 2 /3 minute , apoi adaugam borsul amestecand continuu si mai lasam inca 1 minut sa fiarba. Tocam patrunjelul fin amestecat cu putin ulei ca sa pluteasca in ciorba.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

alldaycooking 1

23.05.2013, 15:24

ce ciorbita buna!

Cris2711 1

23.05.2013, 15:48

arata tare bine

Rocsi 1

23.05.2013, 21:11

Gustoasa ciorbita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui