Ciorba taraneasca de porc

de Sylvia in Ciorbe, 31 Iul 2010 | 17448 vizualizari

 

Este una din ciorbele mele preferate, cu orice carne, mi se pare foarte aromata si buna de la toate legumele puse in oala . Am facut de data aceasta reteta de la Medi , postat de www.bucatras.ro pentru ca mi-a furat ochii de cand am vazut-o. Aici este reteta : http://www.bucataras.ro/retete/9584/ciorba-cu-carne-de-porc-si-legume.html merita sa o vedeti.

 

INGREDIENTE

  •   Avem nevoie de :
  • 500 grame de carne de porc ( fara os am avut eu) nu foarte  grasa, taiata cubulete,
  • o ceapa mare si un fir de ceapa verde,
  • 2-3 cartofi taiati cubulete,
  • o mana de fasole verde taiata marunt,
  • ardei rosu taiat bucatele,
  • 2 morcovi taiati bucatele,
  • 3-4 rosii decojite,
  •  o crenguta de cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • bors (eu nu am avut prospat si am pus bors magic o lingura),
  • leustean ( nu fiti zgarciti cu doza)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

 Carnea am pus-o la fiert cu apa rece, putina sare, ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru. Eu am fiert-o cu oala sub presiune, am impresia ca iese mai buna asa, se fragezeste mai bine carnea la ciorbe. Am lasat-o sa fiarba 20 de minute de cand am inchis supapa. Intre timp ne ocupam de legume si le maruntim.

 Am mutat ciorba intr-un vas mai mare si am adaugat legumele maruntite si rosiile decojite taiate cubulete mic , toate cu  cu exceptia cepei verzi pe care am pus-o aproape la final.

 Lasam sa fiarba la foc mic, 12-15 minute si apoi dregem cu bors si sare daca mai trebuie. L-a sfarsit am adaugat o mana de leustean si cateva fire de patrunjel taiat nu foarte fin sa se simta aroma. A fost o ciorba execelenta, aromata si consistenta, Medi multumesc inca o data de reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lia maria 1

02.08.2010, 12:46

ce buna e ciorbita

mihaelar63 1

06.11.2010, 00:17

am hotarat sa fie maine in meniu

Sylvia 1

06.11.2010, 11:42

Pofta mare sa aveti draga mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta