Ciorba taraneasca de vacuta

de anca_rm in Ciorbe, 31 Iul 2013 | 3348 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne vita
  • morcov
  • cartof
  • patrunjel
  • mazare
  • orez
  • patrunjel verde
  • rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Cantitatile depinde de cantitatea pe care doriti sa o pregatiti .


Mod de preparare:


Carnea o spalam cu apa rece si o taiem cubulete . O punem la fiert si cand face spume luam cu lingura spuma .


Legumele se curata si se taie separat in boluri .


Adaugam morcovi, patrunjelul taiati rondele ( sau dupa preferinta ) . Dupa ce incepe din nou sa fiarba adaugam mazarea si cartofi si mai tarziu putin vom pune si orezul.


Lasam sa fiarba pana cand totul este aproape fiert .


Adaugam rosia decojita si taiata cubulete mici , sare si piper dupa gust .Se lasa din nou la fiert . Cand este gata adaugam frunze de patrunjel tocate .


Se poate acri cu lamaie sau bors , sau se poate adauga smantana ( fara smantana este mai dietetica)


Pofta Buna va doresc !

 

TIPS-URI

1

supe , ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

31.07.2013, 15:21

Buna ciorba de vacuta!

ianculubita 1

31.07.2013, 16:02

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 21:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta