Ciorba taraneasca de vacuta

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 2682 vizualizari

 

A doua ciorba pe ziua de azi ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 500g carne de vacuta (pulpa)
  • 400 g fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 50 g bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mai micuta
  • sare
  • 250 g bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Spalam carnea cu apa rece si o punem sa fiarba in 2 l apa cu 1 lingura de sare . La primul clocot ,luam cu spumiera ,spuma de deasupra .


Intre timp curatam legumele,apoi le spalam cu apa rece.


Ceapa o tocam marunt si o adaugam impreuna cu fasolea, in oala in care fierbem carnea . Apoi adaugam dovlecelul,morcovii ,pastarnacul ,telina si ardeiul ,tocate cubulete .


Dupa ce au fiert legumele si carnea ,adaugam bulionul diluat cu putina apa ,apoi borsul strecurat.


La sfarsit, cand ciorba este gata, adaugam patrunjelul spalat in prealabil si tocat marunt ). Dupa gust ,mai adaugati si sare .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laura_n 1

07.05.2014, 13:21

foarte buna!

monik80 1

09.03.2015, 11:29

iri_iri 1

28.03.2015, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de vita