Ciorba usoara de legume

de simona72 in Ciorbe, 8 Mar 2013 | 10548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • supa de pui sau grasime de la un pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • vasole galbena tubulara la borcan sau congelata
  • un fir apio sau o felie de telina
  • taitei de supa sau alte paste mici
  • sare
  • o lingurita maggi secretul gustului
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • patrunjel
  • marar
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri mari de smantina
  • 2 linguri mari de iaurt sau o cutie mica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara de legume:

Daca avem supa de pui atunci o folosim pe aceea , daca nu punem grasime de pui la foc si o lasam sa fiarba 30 minute. Intre timp taiem toate legumele ca pt ciorba si le calim in putin ulei de masline pina acestea s-au inmuiat.


Dupa ce am limpezit supa de pui adaugam legumele calite, le mai lasam 30 minute pe foc sa fiarba, condimentam cu sare si maggi secretul gustului si zeama de lamaie.


Oprim focul si lasam sa se odihneasca 5 minute.


Amestecam galbenususrile cu smantina si iaurt, punem cite putin din ciorba fierbinte peste galbenusuri, le subtiem si le adaugam in ciorba. Patrunjel si marar proaspat tocat marunt sau alta verdeata ce va place.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.03.2013, 21:16

Faina

Ligia Bxl 1

28.11.2013, 18:00

ah ce pofta-mi eee

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:29

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata