Ciorbica cu bobite de naut

de aziz in Ciorbe, 2 Mar 2012 | 6602 vizualizari

 

Este o ciorbita grozav de gustoasa care poate fi de post sau cu ceva carnita, eu am pus niste oase cu maduva doar pentru gust .....humusul in romaneste =naut ca sa nu mi-o iau :))

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu naut fiert sau puneti cam 300 gr uscat si inmuiat in apa de cu seara
  • un ardei gras rosu
  • un cartof
  • o ceapa medie
  • telina partea verde poate fi si cea alba
  • un morcov
  • o lingura generoasa pasta de tomate
  • o mana de rosii  cherry
  • patrunjel verde
  • cateva oase cu maduva absolut obtional
  • sare
  • piper
  • o lingura de supa instant
  • o lingurita seminte de marar
  • un vf de lingura fulgi de chilly
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica cu bobite de naut:

Daca o sa vreti sa puneti in ciorba oasele cu ele vom incepe toata treaba asadar punem oasele intr-o oala la fiert si avem grija sa spumuim supa bine.


Intr-o tigaie cu doua linguri de ulei calim ceapa taiata cubulete adaugam morcovul ,ardeiul gras si acoperim cu un capac mai mult la inabuseala cu ele nu prajit,totul cam 5 minute dupa care punem rosiile taiate cubulete si lingura de pasta de tomate. Adaugam in supa de oase legumele inabusite si lasam la fiert punem si telina si cartoful taiat cubulete. Clatim bine nautul din cutie si il adaugam in supa. Condimentam cu cele mai sus mentionate si chiar mai puteti adauga unele in plus dupa gust.


La servire se presara patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica cu bobite de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Aurelia 07_07 1

03.03.2012, 20:17

Daca mai este vreau si eu macar un polonic

aziz 1

04.03.2012, 07:46

nilgun 1

04.08.2013, 21:21

super gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut (ρεβιθια)