Ciorbita de conopida si morcovi cu bors

de Mihaela11_jo in Ciorbe, 5 Mai 2011 | 2462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 conopida de marime medie
  • -3-4 morcovi mari
  • -1 ceapa mica
  • -2 lingurite Vegeta ( sau Legume Delikat)
  • -2 lingurite bors Delikat cu legume
  • -1 cutie smantana Nestle( 170gm)
  • -4 linguri ulei de masline
  • -2 lingurite faina
  • -1 lingurita de sare
  • -2 litri apa fierbinte
  • -frunza de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida si morcovi cu bors:

Conopida se spala si se desface in buchete mici. Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.


Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul. Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest fel supa va lua culoare de la morcovul calit. Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida; se adauga sarea si Vegeta; se fierb 20 de minute. Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute.


La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel. Se drage cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida si morcovi cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

08.05.2011, 22:29

mamaieelena

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:13

frumoasa prezentarea

Mihaela11_jo 1

11.04.2012, 07:27

oana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra cu afumatura de porc