Ciorbita din oase de vita cu legume

de epurasha2bb in Ciorbe, 27 Sep 2010 | 19865 vizualizari

 

buna si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • o punga de oase de vita cu carne
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de rosii cu ardei
  • patrunjel verde
  • 1 morcov mare
  • 1 bucatica de radacina de telina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita din oase de vita cu legume:

Se pun la fiert oasele de vita intr-o oala mare cu apa.Se lasa sa dea in clocot, se indeparteaza spuma si cand e apa clara se adauga legumele taiate marunt, curatate de coji si spalate in prealabil.Apoi se lasa la fiert pana ce se desprinde usor carnea de pe oase si legumele sunt moi dar inca isi pastreaza culoarea.


Se adauga si lingura de pasta de rosii cu ardei si se mai lasa putin, se potriveste de sare si se mai adauga putin amestec de legume uscate pt.ciorba si ultima data patrunjelul verde tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita din oase de vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.09.2010, 00:44

asa e 5f

adry1992 1

04.11.2011, 15:25

arata foarte bine,si cred ca a fost foarte gustoasa
vreau si eu sa fac,da am o neleamurire ,cineva mi-a zis ca pot adauga si fidea sau taietei,ma puteti ajuta?

mareno 1

26.01.2013, 15:30

nu acrim cu nimic ???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu scarita afumata