Ciulama cu carne de pui si mamaliguta

de kamy in Pui, 28 Oct 2010 | 7462 vizualizari

 

Pt. ca mi-a ramas zeama de la supa si carne,vazand nu de mult reteta Nadinei de ciulama,m-am gandit sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • 2 l zeama supa de pui
  • 4 lg. faina
  • 1 cutie smantana 25% grasime(200 gr)
  • frunze de telina,patrunjel si cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • malai grisat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu carne de pui si mamaliguta:

Cand ma apuc de o mancare pe care o pap cu mamaliga intai eu pregatesc ce trebuie pt mamaliga.


Am pus intr-un ceaunel o masura de malai grisat,4 de apa rece,sare si le-am amestecat ca sa cuprinda apa tot malaiul.Am lasat deoparte.


Supa de pui am pus-o pe foc si cand a inceput sa fiarba am adaugat smantana amestecata bine bine cu faina si cu o canita de supa rece.Am amestecat bine bine si am lasat-o sa fiarba la foc mic vreo 10 min ,amestecand din cand in cand.


Am pus la foc mamaliga rece iar cand a inceput sa fiarba am amestecat pana a scazut apa,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba inca vreo 5 min(in tuci nu se afuma)


Inainte sa sting focul la ciulama am adaugat usturoiul pisat,frunzele de telina,patrunjel si cimbrul.


Am mancat ciulamaua cu pulpele care le-am fiert in supa si bineanteles cu mamaliguta.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge ff bine si mararul la ciulama,dar nu-l aveam aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu carne de pui si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kamy 1

28.10.2010, 18:25

silvioara...e ff buna

nadina73 1

29.10.2010, 01:59

vreaucu toate 5 pap

kamy 1

29.10.2010, 14:54

nadina...chiar ca mai am ms...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote si inimi de pui