Ciulama cu carne de pui si mamaliguta

de kamy in Pui, 28 Oct 2010 | 6654 vizualizari

 

Pt. ca mi-a ramas zeama de la supa si carne,vazand nu de mult reteta Nadinei de ciulama,m-am gandit sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • 2 l zeama supa de pui
  • 4 lg. faina
  • 1 cutie smantana 25% grasime(200 gr)
  • frunze de telina,patrunjel si cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • malai grisat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu carne de pui si mamaliguta:

Cand ma apuc de o mancare pe care o pap cu mamaliga intai eu pregatesc ce trebuie pt mamaliga.


Am pus intr-un ceaunel o masura de malai grisat,4 de apa rece,sare si le-am amestecat ca sa cuprinda apa tot malaiul.Am lasat deoparte.


Supa de pui am pus-o pe foc si cand a inceput sa fiarba am adaugat smantana amestecata bine bine cu faina si cu o canita de supa rece.Am amestecat bine bine si am lasat-o sa fiarba la foc mic vreo 10 min ,amestecand din cand in cand.


Am pus la foc mamaliga rece iar cand a inceput sa fiarba am amestecat pana a scazut apa,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba inca vreo 5 min(in tuci nu se afuma)


Inainte sa sting focul la ciulama am adaugat usturoiul pisat,frunzele de telina,patrunjel si cimbrul.


Am mancat ciulamaua cu pulpele care le-am fiert in supa si bineanteles cu mamaliguta.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge ff bine si mararul la ciulama,dar nu-l aveam aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu carne de pui si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kamy 1

28.10.2010, 18:25

silvioara...e ff buna

nadina73 1

29.10.2010, 01:59

vreaucu toate 5 pap

kamy 1

29.10.2010, 14:54

nadina...chiar ca mai am ms...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui