Ciulama cu carne de pui si mamaliguta

de kamy in Pui, 28 Oct 2010 | 9715 vizualizari

 

Pt. ca mi-a ramas zeama de la supa si carne,vazand nu de mult reteta Nadinei de ciulama,m-am gandit sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • 2 l zeama supa de pui
  • 4 lg. faina
  • 1 cutie smantana 25% grasime(200 gr)
  • frunze de telina,patrunjel si cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • malai grisat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu carne de pui si mamaliguta:

Cand ma apuc de o mancare pe care o pap cu mamaliga intai eu pregatesc ce trebuie pt mamaliga.

Am pus intr-un ceaunel o masura de malai grisat,4 de apa rece,sare si le-am amestecat ca sa cuprinda apa tot malaiul.Am lasat deoparte.

Supa de pui am pus-o pe foc si cand a inceput sa fiarba am adaugat smantana amestecata bine bine cu faina si cu o canita de supa rece.Am amestecat bine bine si am lasat-o sa fiarba la foc mic vreo 10 min ,amestecand din cand in cand.

Am pus la foc mamaliga rece iar cand a inceput sa fiarba am amestecat pana a scazut apa,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba inca vreo 5 min(in tuci nu se afuma)

Inainte sa sting focul la ciulama am adaugat usturoiul pisat,frunzele de telina,patrunjel si cimbrul.

Am mancat ciulamaua cu pulpele care le-am fiert in supa si bineanteles cu mamaliguta.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

merge ff bine si mararul la ciulama,dar nu-l aveam aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu carne de pui si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kamy 1

28.10.2010, 18:25

silvioara...e ff buna

nadina73 1

29.10.2010, 01:59

vreaucu toate 5 pap

kamy 1

29.10.2010, 14:54

nadina...chiar ca mai am ms...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fajitas cu pui