Ciulama de ciuperci

de lilik in Mancaruri de legume, 12 Apr 2011 | 12442 vizualizari

 

In ultimul timp am o fixatie cu ciupercile si as papa in fiecare zi...Asa ca astazi am pregatit o delicioasa ciulama de ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 450 gr ciuperci asortate(mixte) congelate
  • 1 ceapa verde(fara frunze)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri rase de faina
  • 150-200 ml lapte
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam ceapa pentru ciulama si o tocam marunt,apoi o punem la calit cu putin ulei impreuna cu un catel de usturoi ras.Cand ceapa incepe sa se rumeneasca (chiar foarte putin)punem ciupercile ,le lasam putin apoi le acoperim cu apa,punem sare si lasam sa fiarba la foc potrivit.


Intr-o farfurie amestecam laptele cu faina fara sa aiba cocoloase si cand ciupercile sunt aproape fierte(acum fiecare dupa gust) punem peste ele amestecand repede pt a evita formarea cocoloaselor in ciulama.


Mai lasam la foc mic inca 10 minute,apoi potrivim de sare si piper,stingem focul si punem in ciulamaua de ciuperci si celalalt usturoi, pisat.


Servim aceasta ciulama de ciuperci calda, cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

puteti prepara ciulama de ciupeci adaugand si bucati de pui, piept sau pulpe dezosate. o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lilik 1

17.04.2011, 19:51

Horia

adry88 1

07.05.2011, 13:27

seucansofia 1

06.01.2014, 13:03

Este foarte buna si daca laptele se inlocuieste cu smantana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci champignon