Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Ma credeti pe cuvant cand spun ca as manca ciulama de ciuperci de minim 3 ori/saptamana? :)) E super buna si usor de facut.
Spalam si taiem felii ciupercile, cu tot cu codita.
Tocam marunt ceapa si o punem la calit in uleiul de masline.
Dupa aproximativ 10 minute adaugam ciupercile, presaram sare si le lasam pana isi micsoreaza volumul si scade zeama care si-o lasa.
Separat amestecam faina cu apa sau lapte si turnam peste ciuperci. Adaugam foaia de dafin.
Amestecam, potrivim de sare, piper si lasam aproximativ 5 minute cat sa se ingroase putin sosul.
Pisam cateii de usturoi si ii adaugam peste ciulama. Amestecam si oprim focul.
Presaram deasupra marar proaspat tocat.
Se serveste calda, cu mamaliguta.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult